Obnovenie prístupu

Ako obnoviť vymazaného používateľa


Obnoviť vymazaného používateľa je možné nasledujúcim postupom:

  1. V ľavej časti obrazovky zvoľte filter Prístup – Všetci, a Platnosť – Všetci.
  2. Označte vymazaného používateľa.
  3. Kliknite na ikonku Obnoviť používateľa.
  4. Otvorte kartu používateľa a aktivujte mu prístup kliknutím na štvorček „Prihlásenie do FLOWii dočasne zakázať“.
  5. Používateľovi príde informácia o sprístupnení systému na email.